Depp...


Ja, den här bilden får förklara hur jag känner mig idag...
Känner mig helt trasig. Jag försöker ta mig upp men hittar lixom inte vägen. Faller bara djupare å djupare ner.
Känns som jag slutar andas ibland. Så ont gör de i hela mig.
Fy fan för kärlek säger jag bara!
Aldrig mer!

Kidnappad?

Jaha, nu blev man kidnappad av Anna för en kväll på stan! Inte för att jag har nåt emot de såklart. :)
Hon kom till jobbet en timme innan jag slutade för å va säker på att jag inte skulle fly. *fniss*

Haha, just de, har glömt, häromdagen när jag skulle ta bussen ner till stan, så står de en brud i busskuren och tar på sig deodorant?! Gör man inte de hemma, innan man går? Nej vissa väntar till busskuren tydligen. Sjuka människa!

Skål på er alla då!

Gääääsp!

Jisses va trött jag är nu...Vart en lång dag. Men va mycke jag har fått gjort för en gångs skull! Grymt stolt över mig själv! :P
Om jag nu bara kunde få tvätta oxå. Jävla galningar som ska ockupera tvättis hela nätterna. Tror dem att dem äger stället?? Fine om dem tvättade, men när tvätten bara ligger å väntar timme efter timme, då blir man arg. Lämna plats till dem behövande lixom! Jag vill få de gjort så jag kan sova sen! Ahh...

Orka poppa smörpopcorn? De hade suttit fint nu de...Me massa cola till. Yummy. Mm, de får nog bli så. Flera timmar sen sibylla burgaren slank ner nu ju, så börjar känna mig lite för smal...Spikat då! Smörpopcorn here I come!

Blev förresten en aning röd idag. Som vanligt. Jag vill oxå ha sånt där bra pigment som vissa, som vistas i solen en halvtimme å sen är knallbruna redan! Själv ser man ut som en kräfta hela sommaren, å knappt nå brunt blir de av de.
Bitter...Här får man gå runt på gatan å se ut som ett jävla stopplyse, så bilar tvärbromsar och undrar va fan de är för konstigt utplacerat lyse?! Pinsamt ju...Men, mitt öde tydligen.

Ska kolla om kärringen haft vett å plocka hem sin tvätt än.

Sommar, sommar, sommar!

Jaa nu är det äntligen sommar! Wiiiiie!
Stal pappsens trädgård igår och solade, sen va jag hemma hos Therese på kvällen å drack en öl i hennes trädgård. Sommar sommar sommar! :)
Idag va jag uppe me tuppen halv sju, tog bussen till lasarettet, sen hem till Tara å käka frukost, å hällde i mig kaffe så jag kunde vakna till. Mitt kaffe va ju såklart slut här hemma. Lagom på väg där i från ringde Hanna och ville att jag skulle hänga me på stranden me henne å lilla Vidia, så en halvtimme senare plockade hon upp mig, and off we went! Sjukt mysigt! Sommar sommar sommar. :)
De va precis vad jag behövde idag faktiskt. Och med lilla Vidia där så har man inte mycke tid att tänka på hjärtesorger å annat crap, så de gjorde de hela ännu mer underbart! Kände mig nämligen sjukt deppig i morse, men nu känns de lite bättre. :)
Nu ska jag försöka städa lite här hemma, sen in i duschen, sen iväg å hämta paket på posten å kanske försöka plocka upp lite mat.

See ya

Glömde...

Jaa, jag glömde ju berätta att jag ska plugga psykologi i höst på distans! Yäy. De ska bli riktigt skoj faktiskt. Hoppas hjärnan funkar tills dess bara... Sen jävlar ska jag analysera skiten ur er allihopa! ;)

Jeans jeans jeans jeans!

  Fornarina
 Rock and republic
Superfina True Religion, orginal. Stl 25. True Religion
 Fornarina


Detta är mina senaste fynd på Tradera! Eftersom jag inte har något vettigt att skriva för tillfället, förutom hur sjukt synd de är om stackars lilla mig, så la jag upp ett par bilder på detta ist så har ni nåt å glo på iaf! ;)
Alla dessa jeans är oanvända, och kostade mig ca 900 kr tillsammans! Woho! Hur grym är inte jag på att fynda?? :))


Tips?

Ja, nu behöver jag dem där tipsen igen, på hur man handskas med ett brustet hjärta. Kanske man kan plocka ut de bara? De hade vart fint. Så kunde de ligga på hyllan ett tag tills det slutat göra ont.
Såna här stunder avundas jag alla de där människorna som aldrig tycks lida av att förlora ngn. Ena dagen tar de slut, de gråter en timme och en vecka senare är dem me nån ny? Visserligen kan jag inte tro att dessa människor är kära på riktigt, men ändå.
Trött på att de gör ont bara. Jag vill inte gråta mer. Vill va lycklig igen. Skutta runt å njuta av allt som livet har att ge.
Men de kommer bli bättre eller hur?! Huh vad jag hatar när folk säger så. De menar ju väl såklart, men seriöst. Jag fattar väl själv att jag inte kommer må så här för alltid. Låter elak när jag säger så kanske? De är ju bara så att när jag sitter å gråter ögonen ur mig så slutar jag inte bara för att ngn talar om för mig att de kommer bli bättre. De är ju inte bra nu?! Säg nåt som gör mig glad nu ist tack.
Jag har iaf tur som har fina vänner som lyssnar på mig dygnet runt.

Jag lyckades förresten locka håret med plattång! Yäy. Min sööööta syster lärde mig. ♥ Hon kan hon. :)

Sov sött raringar

Midsommar...

Midsommar spenderades först hemma hos Therese, vi drack massa öl, grillade och spelade kub. De va mys. Lite kallt ett tag där bara, men vem skulle tro att de skulle va strålande solsken hela midsommar? Haha.
Senare drog jag å Tara ner på stan. Ramlade in på Munken och skakade tassarna på dansgolvet.
Humöret kunde vart bättre, men de va en trevlig midsommar iaf!
Lagom sliten idag bara efter 4 dagars festande...Men jag har ju bara mig själv att skylla tyvärr.

Så för första gången på flera år, ska jag nu gå och lägga mig tidigt. Minns inte när jag senast gick å la mig kl ett.
There´s a first time for everything! :)

Sov sött!

Full igen...

Yepp, tredje kvällen i rad nu. Duktig jag är...
Vad ska man göra då? När hjärtat svider och paniken slår in?
Nej, jag har inget bättre att göra. Inte tänker jag sitta hemma hela dagarna och tycka synd om mig själv iaf. De kommer säkert tillräckligt många såna dagar ändå. Visst?
Jag älskar honom och jag fattar inte hur de blev så här.
Vill inte leva utan honom!

Skål.

It´s over...

Ja det är sant, det är slut nu. Jag är nybliven singel sen kl 23 igår.
Känns som om jag håller på att dö.
Ska duscha nu, om jag kommer ur soffan. Sen ska jag bli full igen!

Bye

Kärlkramp?

Fick ett roligt sms av syrran idag!
I ordboken:
Kärlek: Förälskelse, passion, erotik, tillgivenhet, hängivenhet, starkt intresse.
Under detta kommer
Kärlkramp: Krampaktig smärta i tex hjärttrakten.

Vad fan är de för skillnad??
Haha, de tyckte vi va kul iaf! =)

Hämtade mina nya fina jeans på posten idag. De va som handen i handsken de! Och imorgon ska jag hämta ut mitt paket från H&M. Va ju synd jag inte fick den avin lite tidigare idag. Så typiskt. Springer till posten, eller ja, blir körd av Anna, två timmar senare, när jag precis börjat jobba så kommer sms avin att jag har ett paket att hämta! Ser jag ut som nån som gillar att springa till posten ofta? Jaja, inte har jag nåt val iaf. Om jag inte lyckas skaffa världens största brevlåda, så att alla paket kan komma hem till mig och aldrig behöver ligga och vänta på posten! De hade vart nåt de!

Ska se om jag kan få en schysst bild på mina jeans så kan ni få se. =)


Hej sålänge

Lockigt hår med plattång???

Alltså, snälla. Är det bara jag i hela världen som inte lyckas få det att funka??
Jag försöker och försöker, men nej, de vill sig bara inte! Kollade precis in en video med en tjej som gjorde de, och på henne blev de så fint så fint. Men på mitt hår? Nope, inte en lock så långt ögat når! Vad gör jag för fel? =(
Snart rakar jag skallen och köper en lockig peruk om det är på de här viset de ska gå till! Så de så!
Hmpf...

Ja, så kl är halv tre och jag har ännu inte kommit i säng. Så va de me att lägga sig i tid.
Hungrig blev jag oxå. Käkade en torr gammal macka, men ett Green mål från Max, med en potatisgratäng, chili cheese och massa dipp hade nog suttit finare i magen tror jag bestämt! Namnam.

Nej, sätta på en kass film och somna på soffan ikväll kanske? Finns inget bättre än att sova på en kladdig skinnsoffa. Vakna upp till känslan av att man sitter fast i soffjäveln och måste slita sig loss! Åh, det är de bästa jag vet! Haha. Men jag tror inte jag har något val. Saknar min man, och känner mig alldeles för ensam för att vilja krypa bort till den stora ensamma sängen. Nej, hu, sitta fast i soffan känns bättre.
Har jag nämnt att jag hatar paus??!!

"I see you standing here, but you're so far away
I'm starving for your attention.
Every single day, I find it hard to say:
I could be yours alone.
You will see some day, that all along the way
I was your´s to hold
I'm stretching but you're just out of reach
You should know, I'm ready when you're ready for me
"

                                                             → Your´s to hold - Skillet←


Natti natt!

Hej världen!

I torsdags va jag hemma hos Therese och drack vin. De va mys! Snacka massa goja och blev sådär lagom glada i hatten! :) När man börjar sjunga vet man att de är dags att sluta dricka. Haha.

Annars har de väl inte hänt så mycke, jobbat mest som vanligt. Ska börja tolv imorgon oxå så det gäller att jag kommer i säng tidigt, hur nu de ska gå...

Huh så hemskt de där me Therese Rojo som blev mördad av sina vänner! Svartsjukedrama som spårade ur totalt. Fattar inte alltså. Får rysningar när jag tänker på de!

Nej, jag känner inte att jag har så mycke å skvallra om just nu (som om jag nånsin har de?!) så jag ska luta mig tillbaka med ett glas vin, så kanske jag kommer på nåt bättre att skriva senare. ;)


Hej sålänge


Headset

Haha, sjukt kul när man går på stan å pratar i sitt headset! Folk kollar å undrar om man pratar me sig själv.
Roligast när man står i kassan nånstans. Haha. De bästa va en gång i kassan på Donken. Pratade me min kompis som höll på att krångla med nåt, så jag säger "det där går inte så jävla bra för dig va?" Stackars tjejen i kassan såg helt förolämpad ut och tittade frågande och lite sårat på mig. Jag fick snällt be om ursäkt å förklara att jag pratade i telefon. Haha, så fel de kan bli.

Att vara eller inte vara trött...

Fattar inte att jag alltid ska bli så pigg på nätterna. Vad ska man hitta på lixom? Rensa strumplådan? Nog för att de förmodligen är så tråkigt så man somnar på studs. Men de kan man ju bara göra en gång. Sen då? Köpa nya strumpor varje dag så man kan rensa gamla varje kväll?
Frivillig som vill komma å knocka mig varje kväll? Jag betalar.

And it hurts with every heartbeat

Har fått Robyns lilla trudelutt på hjärnan...Hemskt. Gillar inte henne. Men just den meningen passar ganska bra just nu på mig, så de kanske va därför den fastnade...

Idag vaknade jag av att Madde ringde mig. Vi bestämde oss för att ta en promenad, så de gjorde vi i typ 2 timmar. Nice. De va så längesen jag såg henne sist, så de va riktigt mys! :)
Senare gick jag till jobbet för att mosa i mig en stor kebab rulle! Namnam. Syster och hennes karl kom dit och höll mig sällskap en stund. Blyg liten pojke de där. Eller så är det jag som är skrämmande?! Jag vet inte...Känns iofs ovanligt ofta som att folk springer andra hållet när dem ser mig. Men de kan ju vara inbillning. ;P
Nu åkte Anna precis efter att vart här å hållt mig sällskap en stund. Min tjej! :))
Hittade massa jeans på Tradera. La nog kanske bud på lite vääl mycke kanske. =O Jaja, too late to change it now. Köpte iaf ett par jeans på köp nu, 200 kr för ett par fornarina, så de va nice. Är i såå stort behov av nya jeans, nästan alla har gått sönder! *gråt* Så jag tackar och niger för fina jeans till billiga priser! Sånt gillar vi.

Imorgon ska jag klippa mig och färga håret! Ska bli såå skönt! Sen ska jag hem till en kompis och dricka vin!

Bye now

Städa mitt i natten?!

Ja de är vad jag har gjort. =P  Fick ett cp ryck efter jobbet och kastade all tvätt i maskinerna och innan jag visste ordet av stod jag å diskade för glatta livet, dammade och hade dammsugaren i högsta hugg. Rensade bort gammalt skräp och sprang ett par vändor till soprummet. Ja, plötsligt händer de!
Fler än jag som gillar att städa om nätterna?
Tror dock inte mina grannar gillar de så mycke. Spec inte när jag kastar mig i duschen direkt efter jag dammsugit. Haha. Tur för dem att jag inte städar så ofta som jag borde.
Sitter me ett glas vin och väntar på sista tvätten nu. Sen ska de visserligen tumlas ett par filtar oxå, så halv tre är jag väl klar då kanske. Då har jag hållit igång i nästan 12 timmar. Fint. Började jobba kl 3, sen dess har jag sprungit rumpan av mig hela tiden. Vem kommer sova gott inatt om inte jag?! =)

That´s all folks!

Booring

Sjukt spännande liv jag har å blogga om känner jag. Fattar inte ens att jag anstränger mig alltså. Men men, den som inte vill läsa behöver ju inte.

Hade rätt kul me Josefine i lördags iaf. Vi va på Wallers och på Surfers. Josefine lyckades bli bra full. :) Fint de! Träffade på en sjukt lustig brud. Hon brukar handla mat av mig på jobbet. I övrigt har jag aldrig sagt ett ord till människan! Trots detta är vi tydligen kompisar. Hon ser mig ute, ler stort och börjar vinka, och springer sedan fram för att ge mig en stor kram, och börjar prata massa. Jag blev lagom chockad och va tvungen och ta mig en stor funderare innan jag kunde placera vart i hela världen jag sett henne förr! Lustigt de där. Nog för att vissa gäster, stammisar, kan säga hej om dem möter en nånstans. Men detta har jag aldrig varit me om. Jaja.

För övrigt mår jag rätt pissigt. Inte mycke som går som jag vill just nu. Men de löser sig väl de me, eller hur?!

See ya

Öla lite? :)

Joda, jag lyckades minsann få med Josefine ut på en öl. Kände mig alldeles för ensam här hemma...
Varför känns de alltid mer ensamt på lördagar än alla andra dagar? Är de bara jag som känner så? Eller beror det på pausen kanske? Att jag vet att han säkert gör nåt roligt medans jag sitter här å trånar? Jaja, va fan vet jag. Men nu kvittar de för jag hittade en kompis iaf. Wiiie! :P
Synd jag inte hinner dusha bara. Känns som hela jag luktar kebab. Haha. Men de spelar väl ingen roll när man inte ska ragga iaf?! De får ta mig som jag är där nere på stan helt enkelt! Flottig å jävlig. Fint de!

Skål på er!

Heeey macarena!

Börjar bli lite trött nu tror jag. Har kanske vart en aningens bakis idag. Finte de! Haha.
Va ute på stan å skakade mina lurviga me Anna igår. De va nice. Fram tills jag träffade min man utanför Donken. Eller, ja, de va väl klart att jag blev glad å se han, men sen fick jag sådär ont i hjärtat så jag blev ledsen. :S Han kramade om mig hela vägen hem i taxin, men när han sen släppte av mig här hemma blev jag såklart ledsen igen. Huh. Förbannade jävla paus jävel. Va fan ska de va bra för?? Försöker va klok å ta mig massa egentid för att tänka. Men alla vettiga tankar jag har försvinner alltid när hjärtat börjar prata...Typiskt va.

Jag vill sova, men ändå inte. Vad gör man då?
Lägger sig på soffan me en kass film så somnar man ofrivilligt. Yepp, enda stället de tar mig endast två minuter att somna in. Bara för att jag inte vill somna på en skinnsoffa som jag sitter fast i när jag sen vaknar. Ska nog kasta soffan kanske å bara ställa sängen framför tvn ist.

Sitter å försöker komma på när fan de är vecka 24? Då kommer kläderna. Wiiiiiie! Hoppas de är snart. :P
Tänka sig vad lite kläder kan göra för lyckan. :) Hoppas HAN våndas när han ser mig så sjukt snygg varje dag oxå. Hahaha. Hoppas gick ju...Saknar han mig ens tror ni?

Nej nu ältar jag här. Ska genast sluta med de och återgå till mina cheez balls! Namnam.




*Du får inte - Sonja Alden* Love it!




Mys dag!

Har vart hemma hos Tara idag, vi käkade mat å kollade film. De va mys de! :)
Sen att de tog mig en timme att gå hem va väl kanske inte lika mys. Men men, behövde väl gå av mig all mat. Hehe. Men tror jag blev lite hungrig igen av den långa promenaden. Skulle kunnat tänka mig en bit till av den där korven me mos! Å lite godis till efterrätt. Men allt är kvar där långt bort hos Tara. *gråt* Jaja, jag kanske har nån dammtuss i ett hörn nånstans som jag kan suga på. :(

Natti natt världen!


Efter maten blir det film och go

0-7a20636f52b20f7fe20444d6c1ba8d67.png

Efter maten blir det film och gott tilltugg. B-) Bara drygt ett kilo godis! Haha.


Hemma gjord potatismos och ugnst

0-526ab8205ea9c7fead34f3414efe9a5c.png

Hemma gjord potatismos och ugnstekt falukorv. Mums!! Tack Tara. :)


Kläder kläder kläder!!!

Hämtade skorna och kläderna idag. Åh så roligt det var! Bestämde mig genast för att beställa lite mer saker. Yepp, jag är sjuk. En riktig shopoholic! Från och med nu får jag inte handla kläder på iaf hela månaden.  =P
Skorna va iaf så sjukt snygga när dem bekantade sig med fötterna. Så nu får jag allt hitta på nåt imorgon så jag kan använda dem! =D

Min man va me mig en sväng hem efter jobbet. De va mys. Men tro nu inte att pausen är över nej och att jag får ett freaking happy ending! Nej nej. The paus is still on! Vi tog bara en timmes paus i pausen?! Haha. Ja...Så ja. De va en fin timme iaf. =)

För att roa er alla lite tänkte jag lägga upp ett par bilder på några av sakerna jag beställde idag. Ifall nån skulle känna sig intresserad av de. ;)



Jaja, de var 2 av typ 10 grejer. =P Orkade inte mer. Hittade tyvärr inte bilden på den finaste tröjan av alla.

Ska kolla lite South Park nu. Sen ska jag börja läsa den andra boken i Twilight serien! Wiiiie!

Sov sött alla små monster!




*Eh, sorry Kyle, I don´t have any jewish candy*


Wiiiiiiiieeeee!!!

Gissa vad?? Mina skor har kommit, tillsammans med kläderna jag beställt. Ska springa så fort jag bara kan till posten imorgon å hämta de! =D  Åhh, så fin jag ska bli!
Funderar på att nät shoppa lite mer nu, i brist på annat. Hehe. De är sån jag är. När jag är deppig så spenderar jag pengar som om jag vore miljonär! Suck...Jaja, mitt motto är, när insidan är skit så håll utsidan perfekt! Jag är inte som andra när de deppar ihop, går i mjukisar och är osminkad med oborstat hår hela dagarna. Nej nej. Eller ja, oborstat hår kanske, men så är de även när jag är lycklig. Enbart för att jag inte orkar trassla ut tovorna. =P

Har precis tryckt i mig massa Max mat. Mmm va gott. Blev kvar på jobbet ända till halv tolv. :( Bara en och en halv timme för mycke. Började en timme tidigare oxå...Konstigt att jag inte är tröttare ändå. Sprang rumpan av mig i nio timmar igår, efter 3 timmars sömn, sprang rumpan av mig i nio timmar idag oxå, efter 4 timmars sömn. Så logiskt sett borde jag ligga död på soffan? But noo, super pigg! Dags att söka hjälp kanske. Haha.

Neej, nu ska jag kolla kläder, i mängder!




*Deo volente - Om gud vill*




RSS 2.0