Rubr...What?

Jahaja, dags för en snygg update igen då.

Spenderade hela 6 dagar på Gotland över jul. Sweet.
Alldeles alldeles underbart att träffa alla igen!

Tisdagen spenderades med att festa me Anna, Chille mfl. Vi satt hos Niclas först och snackade skit, sen drog vi ner på Wallers där vi stötte på mina gamla arbetskamrater som hade personalfest. Va kul att se vissa av dem oxå. Efter för mycket shot och Captain Cola så drog vi ner på Masters. Minns inte så mycket av det tyvärr, minns inte så mycket av efterfesten heller. Det ska väl lära mig att inte dricka i närheten av mr X igen va! Vaknade iaf upp på Niclas soffa, hungrig som en varg. Gick med Gabriella(?) till Alis och inhandlade korv med pommes och massa cola, kl halv tio på morgonen. Det va gutt de.
Senare på onsdagen åt jag och Maria en snabb middag på GKK. Plankstek. Nom. Annars tog jag bara igen mig resten av dagen.
Julafton va först med papi och siz, sen mamma och siz. Min söta siz. Sen åkte jag hem till Therese och drack lite öl och pratade massa skit långt in på natten. Tror kl va halv 5 när jag kom hem.
Juldagen spenderades med Madde och Anna. JAg och Madde hämtade mat på GKK och tog en vänt öl och blev bjudna på shot av chefen. Ja tack, det va jag värd. Sen drog vi hem till mig så kom Anna och sen va partyt igång. Öl, Captain cola och girltalk. Sen vidare till Munken där det va packat me folk. Träffade lite roliga människor, men shit va jobbigt det är när det är så trångt överallt. SÅ jag och Anna drog tidigt till Donken och sen bums i säng. Trots planerade efterfester och allt möjligt. Vi börjar väl inte bli gamla tror ni?! Gud bevare mig väl...
Sen sist men inte minst, lördagen. Jag tog med mig Tara till GKK för fin middag. Det blev oxfile. Skoja inte om hur god den va. Åt som en galning. Vi drack öl och vin. Blev även denna gång bjudna på shot, och Irish. Thank you very big. Sen åkte vi förbi Bistro en snabbis där vi träffade ett par vänner till mig, så vi drog med dem till Gute av alla ställen. Jag som hatar Gute. Tur att denne kompis är så söt så han fick me mig.

Ja, det va väl allt i korta drag. Resan blev som vanligt fylld med känslor och kanske en tår. Men det får man leva med. Man sugs så lätt tillbaka i det förflutna när man reser hem.
Kom dock hem starkare än nånsin den här gången. Känns underbart. Han rår inte på mig mer. He´s gone.

Imorgon är det stan me Tess som gäller, måste panikshoppa klänning till nyår. Ska vi gissa att jag inte kommer hitta nån? Just my luck.


Well well, that´s all for now folks.
Have a good night.


Pusskram

Bad romance

Tvättdag, jobbdag...Kan det bli roligare? Yes, I think so.

Sitter och studerar mina nya skor och min nya jacka. Jag är så duktig på att shoppa.
Va på stan me Tess igår och skulle handla julklappar. En till mig, en till syster, en till mig, en till syster, en till mig... Ja, ni fattar. Tur att det blev ett par klappar i korgen iaf. Syster är klar. Nu är det bara resten kvar.

I söndags hade vi personalfest på Casino Cosmopol. Käkade femrätters och spelade lite Black Jack och Roulette. Gick 300 plus iaf, så det va nice. Men dem spenderade jag väl bort på all Captain Cola jag drack. Men vad gör det. Kul hade vi och bakis blev jag. Så verkar som P-festen va lyckad.

Annars händer lika mycket som vanligt. Jobb, jobb. Och en å annan öl ibland som det ska va. Ska dock hålla mig nykter nu fram tills gotland tänkte jag. Lär bli en hel del party då. Ser fram emot det. Att träffa alla godingar man bara får sakna nu.


PussKram


That´s what I get for falling in love

Helvete va seg jag vart dem här dagarna. Mycke soffliggande.

Kom iaf iväg och köpte en dammsugare igår. Nån billig liten grej från Media markt för 500 spän. Lagom summa att lägga ut på en dammsugare tycker jag. Den funkade fint. Provkörde den minsann på en gång.

Idag va jag och färgade och klippte mig hos Johan. Sweet. man känner sig alltid så fin när man vart hos frissan och blivit ompysslad i skallen. Nu vågar jag visa mig på gatorna ett tag till.

My exciting life the past few days. Not much to brag about huh?

Ska nog ta och borsta tanden nu och hoppa i säng. Ska upp i tid och ha fika me Anna. Över telefon eller skype då da. Man får ta till det man kan när man är långt ifrån varann.



PussKram


Day off!

För jag är ledig idag, för jag är ledig idag. Trallallaaalala.

Gick upp strax efter tio för att tvätta. Sweet?
Välbehövligt iaf. Mitt i allt flyttande fram och tillbaka så har det inte blivit nåt tvättande av. Senast va dagen innan jag åkte till gotland. Tur man har ett lager kläder så man klarar sig, även om det blir sånt som ligger längst bak i garderoben. Men snaaart är iaf alla mina kläder rena och fina så jag kan klä mig fint igen.
Städa lyckade jag oxå göra. Hur grym är inte jag eg? Har dock ingen dammsugare än, men det ska jag och Chille inhandla till mig senare idag. DÅ jävlar ska golvet skina oxå.
Men sen tusan ska det bara slappas resten av kvällen. För det är jag faktiskt värd! Tycker jag iaf.
Ni håller med oxå. Visst va, visst va?

Vad ska man äta idag då? Hmm. Varm macka från 7eleven kanske? Med en mumsig brownie till efterrätt? NOM!
Ja, så får det nog bli kan jag tro.

Nej, tvättis is calling my name.


Pusskram

Hmpf

Inte en enda kommentar om min fina lägenhet.
Hmpf.
Morr.

Skoja bara.

Trött som ett as är jag.

Har inget vettigt att säga, men är fast besluten ändå att få in ett inlägg iaf. Om jag så ska dö på kuppen.

Hade Tess här på lite afterwork vin igår, det va trevligt. Vi slocknade båda ganska fort dock. Men det va kul så länge det varade.

Längtar till i jul, när jag får åka till ön och va lite ledig. Lovely as hell.


På en skala från ett till tio, får detta inlägg -2.

Tack å gonatt.

Guess who´s back, back again!

So sorry allihopa att jag försummat bloggen på detta viset. Förstår att ni saknat mig.
Ska iaf försöka anstränga mig nu för att få till ett vettigt inlägg, som kan va sådär halvintressant att läsa.

Det jag haft för mig sen sist.

En resa till gotland som va alldeles underbar. Men det va några veckor sen, så det blir inte så mycket update om den. Tyvärr. Dyker väl upp nån bild iaf.

Sen för ett par veckor sedan, lämnade jag Sumpan, för att flytta in till fina vänner på Sveavägen. Chille och Max. Lagom när jag kommit in där, så dyker en lägenhet upp till mig.
Vistelsen hos mina pojkar blev bara tio dagar, men det va roliga dagar.

Numera, dvs sen i lördags, bor jag i en stor etta på dryga 50 kvadratmeter, på kungsholmen. Femte våningen med balkong. Fem minuters promenad från jobbet. Lovely! Livet känns bra just nu.

MY HOME!





Peppar, ett ställe i vasastan, med dess juldekorationer.





Och ett par från gotland





Så, gonatt på er alla.

Pusskram




RSS 2.0