My Heart Is Just To Dark To Care

Fan va seg jag blivit på att blogga. Jag som va så duktig ett tag?! Dags att at mig i kragen nu! För jag har ju så mycke spännande att skriva om varje dag...Hmm. Jaja.

Kan iaf tala om för alla intresserade att jag har säket 150 myggbett på min stackars lilla kropp. :( Fan ta alla er mygg där ute! *morr*

Igår va jag på hamnplan me Maria, å hennes karl. Hon va aspackad å försökte tussa ihop mig me nån snubbe, som hon tyckte synd om. Haha. Jag tackade vänligt men bestämt nej. Jag sympati raggar inte. Raggar inte alls nu för tiden för den delen.. Annars va de rätt skoj. Senare träffade jag Josefine vid McD, så promenerade vi hem till mig å tog ett glas vin och pratade massa skit. All´n´all, a good night.

Mr X frågar tydligen en himla massa om mig jämt. Vad gör hon, hur mår hon, ska hon ut, har du fått nåt sms av henne idag? Wierd. Han valde att inte ha kontakt med mig, och vill han veta nåt kan han svälja stoltheten och fråga själv. Eller? Sluta trakassera min stackars vän, hon tycker det är jobbigt me 20 frågor om dan...Mysko människa han den dära.
Jaja, once you go Alex you can never go back...I know! Hahaha!

Imorgon ska jag nog på inflyttningsfest hos Therese. Wiiie. De kan ju bli kul de. Om jag nu får sluta jobbet när jag ska. Det återstår ju att se. Men håll tummarna va?!

Well, well, dags att försöka sova kanske...Ally går ju inte på tv längre nu. *fäller en tår* Vad ska jag nu se fram emot på nätterna? Haha, lät en aning patetiskt eller?!


Natti natti, sweet dreams

Studio 54

http://www.youtube.com/watch?v=97ZbiemJ1KU

Har ingen aning om varför, men jag älskar den här låten! Den får mig att vilja dansa runt.
Blir sjukt sugen på att se studio 54 oxå. Kanske ska ta å göra de! Mhm...

Sjukt dålig på att uppdatera känner jag.
Det har vart massa jobb och massa fest, som vanligt väl.
I fredags kom Anna och hämtade upp mig efter jobbet, sen fixade vi till oss och drog ner på stan och mötte upp mina kusiner och deras polare på Innergarden. Alla ville gå på Gute, men inte jag och Anna. Som tur va så va kön dit sjukligt lång, så vi tog en föröl på Lillebror och övertalade alla att haka på till Munken ist, och så blev det! :)
Sjukt kul att få umgås lite me kusinerna!! Wiiie.
Så i lördags va jag på Innergarden me ena kusinen och hans polare, blev rätt lugnt, ett par öl bara. Ville hinna se dem en sista gång innan de skulle åka hem.

Men så fick jag ett mess igår kväll av kusin Marc där de stod att han ska jobba på Effes i två veckor.
 "Fuck fastlandet, jag stannar kvar!"
Så en kusin har jag kvar ett tag till iaf. WOHO! :D

Jobbade elva timmar igår, sen drog jag och Josefine ner på stan och tog ett par öl och snackade massa skit. De va nice. Rolig tjej de där!

Jaja, enough bullshit, nu ska jag skutta i duschen och invänta älsklings Anna! Vinkväll här hemma, check!



Puss puss

First Pic Of Meeee!!!

Jag å älsklings Anna 
Jag och Anna igår på Bolaget.


Från den kvällen när de bjöds på så mycke öl. Jag ser lite chockad ut. :P


Samma kväll, på väg hem. Märks att de blev mycke öl eller? Haha.



Såja. Tänkte bjuda på ett par bilder bara. Nu blev ni väl glada va?

Ska försöka sova nu, om de går. Är sjukt trött idag.
Det blev efterfest igår oxå, efter Munken, med Anna, Henric och min kusin vitamin Marc. Inte mitt smartaste beslut kanske, men kul va de. Borde dock fortsatt hålla mig till öl. Men tyckte tydligen att de va en bra idé att hugga in på spriten på efterfesten? Smart tänkt, mycke!
Vi kom iaf fram till idag, efter prat om vad vi gjorde igår, att jag är en liten bitch innerst inne. Hmm. Lilla söta snälla jag? Kan inte stämma? ;) Ett gott skratt fick vi iaf. Visst?! Hahaha.

Så va de såklart massa att göra på jobbet idag, och inte f*n fick jag sluta tidigt heller. (vad vore en dag på bloggen om jag inte får gnälla över jobbet?)  Som om inte de va nog kom Mr X förbi med sin nya. Wäää wäää wäää! :,(
Men Therese kom hit och höll mig sällskap ikväll, så nu är jag lite ok iaf. För stunden. Puss baby! <3

Nu ska jag läsa ut Twilight bok nr 2, och susa in på den 3e. Yäy.

Natti natt.
Sleep tight, and don´t let the bed bugs bite!

Paartyy

Jag fick sluta vid nio jag. Woho! Sitter å väntar på att Anna ska komma med ölen nu. Borde förmodligen göra mig i ordning lite oxå. Har fått på mig klänningen iaf, men längre än så kom jag inte.
Mr X har iaf skaffat ny tjej nu tydligen. Säger ryktet iaf. Så ett par extra öl ikväll kanske!
Män å kärlek alltså. Att de lyckas hitta ny så fort? Sjukt.
Jaja, de kommer ett längre klagoinlägg om detta. Nu kom Anna så jag får va social.

Pöss

Den här hittade jag å Therese utan

0-4005e3ce43910c9692e66872374417de.png

Den här hittade jag å Therese utanför Maxi igår. What's up with that? Tuff va den iaf. :)


Jobbe?

Försöker ta mig in i dushen så jag kan göra mig i ordning för jobbet, men de går segt. Orkar inte.
Vet vad jag har framför mig idag och det ser jag inte fram emot. Kommer va så sjukt mycke att göra.
Men efter jobbet ska jag ut me Anna iaf, så de ska bli roligt. Wiiiie! Får se om vi hinner me en förfest hos Henric oxå. Beror ju helt på hur sent kaoset på jobbet tänker hålla på. Ska eg bara jobba till nio, men med min vanliga tur får jag väl jobba över. :(
Henric är btw en random snubbe jag mötte på munken i måndags. Har aldrig sett han förr, men de visade sig att han tydligen är kompis med mitt ex, Matte. Haha, världen är liten. Jaja, en förfest kan ju va kul iaf.
Nej, skutt i duschen nu!

Pööss

=(


Gääääsp!

Trött å hungrig, de är jag de. Hann aldrig äta på jobbet. Sjukt mycke kaos. Men orkar inte fixa nåt å äta nu, hur hungrig jag än är. Sova lite ist kanske? Det är ju min favvo syssla att slippa va vaken.

Igår hamnade jag på munken me Therese å hennes kompisar. Sjuka grabbar. Haha. Men kul va de. :)
Drack visst lite mer än jag tänkte, men men, man lever bara en gång. Å den gången är nu. ;)

Nån som hittat ett nytt jobb till mig än? Jag pallar inte va kvar där längre. Kommer ta självmord om de ska fortsätta så här. Fy fan va synd de är om mig alltså. Vem håller med?!
Snart flyttar Anna oxå. :(
Se, ännu mer synd om mig.

Hmm, kanske borde äta iaf? Magen skriker nu. Får kolla om de finns nå gammal micro mat kvar kanske. Yummy. :P

Borde visst messa Therese oxå. Lovade å höra av mig om jag skulle me ut. Hon har väl fattat nu att jag inte kommer. Men de kan ju va trevligt å höra av sig iaf, när man sagt de. Mhm...

Jaja, önska mig smaklig micro fiskgratäng.

Jo minsann

Gissa om jag städade! Möblerade om och allting oxå. De ni!
Helt slut nu...Men funderar ändå på å kasta in en tvätt...Hmm...

Städa?

Har försökt komma igång hela dagen, men jag orkar bara inte. Såå booring!
Ska åtminstone försöka ta tag i disken. Svämmar över snart... =O
Wish me luck....

Yehepp

Lamborghinin som va ägd av nån snubbe på efterfesten. Så sjukt grym bil. Borde ha friat till ägaren. Haha. :P

Gick ut för å ta en öl me Therese igår. Men som ni såg på bilden blev de inte bara en. Kom nån snubbe från, Lettland eller nåt som inte kunde svenska, å knappt nån engelska å raddade upp fritt me öl. Jaja, bara att dricka. :) Vanligtvis brukar man få en öl var, åt gången iaf, men nej, den här mannen köper in 5 st. haha. Sjukt.
På vägen hem gick vi på nån efterfest, men stannade inte så länge. Kollde in bilarna å drack typ en halv öl bara. Sen hittade jag en lekplats och ville gunga, så de gjorde jag. Therese puttade fart, och hoppade till slut på hon oxå. :)
Man får va barn så länge man kan. :P

Idag har jag bara degat på soffan, sen tog jag en liten promenad me Anna.
Gick förbi statoil å köpte en korv och en Ben&Jerry glass, nån sort som såg ut som en kaka...Smakade som en Sandwich, och va dyrare så. Nja, rekommenderas inte.

Nu blir de väntan på Ally igen, sen i säng.

Natti natt


Helt plötsligt kom de in så här my

08dcdd2219d3f4d9f8aa435f0e33c60f.png

Helt plötsligt kom de in så här mycke öl till mig å Therese! :-P Jaja, tacka å ta emot. Haha.


Fuck it...

Trött på att bry mig nu. Trött på all skit jag får. Trött på att jag ens tar åt mig.
Jag har inte gjort nåt fel. Om han bara kunde erkänna ist att de är hans jävla svartsjuka som gör att han beter sig som ett asshole! Men nej, det är han för stolt för. Som att jag inte fattar ändå lixom. Finns ingen annan anledning för honom att bete sig som han gör nu. Blir galen. Att han hellre sårar mig så här än att erkänna vart allt kommer ifrån.
Jaja, vad jag pladdrar...

Anyway, tror minsann att de finns en man där ute som flirtar me mig...Känns lite konstigt för han är kompis me mitt ex.
Inte nära vänner men. Bekanta. Hmm...

Nu är jag ledig i tre dagar iaf. Ska bli skönt efter helgens drama och allt jobb. Är bra trött i kropp å själ nu.
Ska försöka att inte gå ut heller. Men man vet ju aldrig.

Gick ut me Tara i söndags för att dränka sorgerna. De va helt ok, förutom att jag va så nere så jag typ inte orkade prata me nån. Sen hamnade jag på efterfest med EMD tydligen. Haha, jag har inte ens koll på vilka killarna är. Men min vän pekade ut dem åt mig. Har aldrig sett dem förr. Hahaha. Skönt att man har koll...Resten av brudarna där va ju rätt kändiskåta iaf. Gud så pinsamt de va att se! Fattar inte mig på sånt...

Anyway. Så spännande är mitt liv.

Bye

Yäy

Tänkte bara tala om att tv tablån inte lurade mig idag!
Heja Ally!

Miss sleepyhead...

Mm, de är jag idag de. Bakis, alldeles för lite sömn, och så fort vi öppnade dörrarna till restaurangen så va de bara att börja springa lilla rumpan av sig i sju timmar. Jisses va folk de kom hela tiden. Men men, grym som jag är gick de ju som en dans. Ser inte fram emot helgen dock! Ska behöva jobba alldeles ensam en helg mitt i juli. Hur tänkte dem nu lixom?! Jaja, som sagt, jag är ju grym så hela helgen rinner väl iväg som en dans den oxå. Hihi. Har jag tur så blir de inte allt för mycke folk...

Jaha, igår va jag då ute me Madde som är å hälsar på. Vi gick till Wallers först, dör vi blev bjudna på vin å öl av nå främmande människor. Jaja, gratis är gott. :) Sen lämnade vi dem och gick till Munken. Även där träffade vi nån trevlig människa som bjöd på öl. Sjukt nice när kvällen blev så billig! :) Inga klagomål här inte.
Sen käkade vi lite hamburgare och försökte förgäves få tag på en taxi. Men de gick inte ens att komma fram. Skulle vi behöva gå i regnet?? Nej, som tur va så ville mitt ex hemskt gärna hämta oss och köra oss hem. Så de fick han såklart. *fniss* De va snällt av han iaf att bege sig ut i ovädret så vi slapp gå.

02.30 Ally Mc Beal. Fnys. Får se om de stämmer ikväll då.


Natti

Känner mig bedragen!

42755317e75d9a7d47498546b19e240e.png

Känner mig bedragen!


Va faaan!

Ingen Ally? Hallå...Men men...
De står ju att de ska va, men nej. Det är nån dansk jävla skit film ist. :(
Varför skriver dem så då?
Hur ska jag nu kunna sova?
Ska genast skicka ett brev å klaga!


Sthlm?

Jag vill dit nuuuu! Vill inte vara här mer! AAHH!! Måste hitta boende å jobb snabbt som fan så jag kan fly. För de är ju precis vad jag gör. Flyr. Men men, I am a chicken and so god damn proud of it! ;)

Igår va jag bakis å låg i sängen till 3 nånting, sen kurrade magen till, så jag och Therese åkte till Sibylla. Mm, bakismat! Beställde de största målet dem har, Jumbo. Människan i kassan stirrade på mig och sa, Oj då, är du så hungrig?
Haha, kul att man kan chocka folk då. Nog för att jag är liten, men äta kan jag allt om jag bara vill.
Sen drog vi iaf hem till henne å vräkte i oss och kollade på Confessions of a shopoholic. Den va väl sådär tyckte jag. Inget jag bryr mig om å se igen iaf. Men men, den dög å somna till efter maten.
Later that night så kom Anna förbi så pluttade vi i lite slingor i hennes hår. Rekomenderar inte Garniers slingfärg! Alltså, färgen i sig va väl bra, men kam jäveln man fick me slet ju av allt hår på stackars Anna. Huh. Den va inte alls trevlig. Bättre me sån där pensel må jag säga. Mhm.

Idag har jag bara jobbat å tvättat, å vart en aning sjuk me Anna på FB... Haha. Men gud så jag skrattade. De va skönt. Hade nästan glömt hur de kändes.

Och efter en alldeles för mycket plågsamt bråkande efter uppbrottet så blev nog jag å "min man" vänner idag tror jag...
Känns skönt ändå. Hemskt att vara ovänner juh. Spec när man ses så ofta ändå. Det är plågsamt nog att se honom varje dag utan att de ska behöva vara värre av massa gräl.

Jahaja...Nu börjar snart Ally, så jag ska ta mig en cig innan.



Bye now


Moooovieee!!!

Yepp, ikväll blir de filmkväll me chippa å dippa för mig själv. More snacks for me! :) Har vart ute alldeles för mycke på senaste så de va dags att stanna hemma. Ska kolla Scarface. Har aldrig sett den innan pinsam som jag är. Lånade den av min man för ett tag sen, eller ja, mitt ex. Så tänkte se den nu så jag kan lämna tillbaka alla hans prylar. Insåg dock att jag har två lånade filmer som jag inte sett. Hur ska jag orka de då? Scarface är ju typ 3 timmar lång. För jag måste ju prompt lämna tillbaka allt imorgon har jag bestämt. Yepp, får väl dricka massa kaffe å va vaken heeela natten!

Ja, va ju ute me Anna i onsdags. Vi va på Wallers och på Munken. Va inte så jätte mycke folk faktiskt. Kan bero på att Bur hade invigning. Men kul hade vi ändå.
Sen i torsdags va jag på beachen me Therese, sen hem å fixa upp sig å ner på stan för mer öl. Så drog jag me henne ut igår oxå. Fast då drack vi bara två öl på Wallers, så de va ingen fyllekväll. Bara mys.

Men, ha en fin kväll då. Jag får sätta igång me filmerna så jag hinner me ikväll!

Puss

Wää wää wää!

Såklart ska de va mulet på min lediga dag. Här har de vart stekhett varje dag när jag jobbat, men när jag ska va ledig så ser de ut så här! Jag som ville sola idag. Men å andra sidan behöver jag då inte ha dåligt samvete för att jag ligger på soffan å deppar.
Ska försöka ta mig till posten å hämta ut ett par jeans, så jag har nå nytt å fint att sätta på mig ikväll när de ska ölas me Anna. Om dem nu passar. Håll tummarna för de va?!
Måste försöka hitta bostad å jobb i storstan oxå. Så jag kan få komma härifrån! Känns inte som jag kommer komma över de här förrän jag är långt borta. Out of sight, out of mind heter de ju. Så jag hoppas att den ska funka för mig i höst!
Så än en gång, håll tummarna för de va?! :)
Å söta syster, jag vet att du inte kommer håla tummarna för att jag ska åka, men du är förlåten. ;)

Men se, nu tittar solen fram. Mannen där uppe bland molnen vill nog att jag ska få en fin kväll iaf. Tackar vi för!



*It´s a heartache, nothing but a heartache
 hits you when it´s too late, hits you when you´re down
 It´s a fool´s game, nothing but a fool´s game
 standing in the cold rain, feeling like a clown
 It's a heartache, nothing but a heartache.
 Love him till your arms break

Then he lets you down.
It ain't right with love to share
When you find he doesn't care for you.
It ain't wise to need someone
As much as I depended on you.




RSS 2.0